A legnagyobb utasszállító erős oldalszélbenA németországi Düsseldorfban meglehetősen rossz időjárási körülmények között teszi la az A 380-at z Emirates légitársaság pilótája. A magyarok ilyenkor tapsolni kezdenek.

Tovább
0

Patkányos pizza, házhoz szállítássalSzálláshelyére indul ez a patkány egy szelet pizzával, ami háromszor nagyobb nála. Mindenki nyugodjon meg, nem Budapesten vették fel a videót. New York meg izguljon csak.

Tovább
0

Új kart nyomtattak egy kislánynakA készítő szeretett volna ott lenni, amikor Isabella megkapja a karját. Nem olyan mint az igazi, de a boldogsága nem kétséges.

A tervező a karját elveszítő Stephen Davis.

forrás: Boredpanda

Tovább
0

Dr. Agy: Magyarázzuk a menekültválságotHonnan jöttek? Miért menekülnek? Muszlim lesz Európa? Te félsz?

(Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának gyűjtést támogató tájékoztató  film.)

Tovább
4

A kacsázás világrekordja nem a Római parton született: 88-at pattant a kavicsÉs nem is mostanában. Csak elbambult a világ. Hihetetlen teljesítmény. Lehet gyakorolni.

Tovább
0

Ilyen lesz a legesleg hullámvasútNa ne bolondozzunk, már az animációt nézve is hányunk. Ránk aztán várhatnak a 2016-os ohio-i megnyitón. Tíz rekordot dönt meg a Valravn Birdseye: többek között ez lesz a leggyorsabb, a legmagasabb, legnagyobb zuhanást biztosító hullámvasút.

De ti menjetek, biztos nagy dili lesz.

Tovább
0

Ha nem megy ésszel, oldd meg erővel!A motorosokkal mindig csak a baj van: nem fért ki a parkolóból az olasz autós Sziciliában. Más cuccához nem nyúlunk, dudálni nyilván nem akart. Kirakta a verdát. Nagy taps.

We have take off: The man lifts the vehicle into the air and carries it a long way from the curb

Tovább
0

Ezt a szigetet jól megszórtákB-52-es bombázó tesz rendet. Félelmetes felvétel.

Tovább
0

Így éld túl a földrengést!
Földrengés szimulátoron gyakorolnak az emberek Dél-Koreában. Először  Richter-skála szerinti ötös, majd a hetes erősségű rengés jön. 

Tovább
0

Nem úri huncutság a tengeri betegségHajók a viharban - a tíz legjobb videó. Szerintünk ezeknél még a kapitány is fekve hányt.

Tovább
0

Folyékony tudomány: imádni fogja őket a gyerekTíz fantasztikus trükk a tudományos kísérletek kedvelőinek.

Tovább
1

Vetkőzni mindig kell!Nem mindegy, hogy miből bújik ki a NŐ. Így változott a fehérnemű divat az elmúlt száz évben, a gyönyörű Arianny Celeste előadásában. Ha ezt szegény Kisfrancia megérhette volna. :(

Tovább
0

Négy perc alatt New Yorkból Los Angelesbe: ennyire gyors a New Horizons űrszondaAz animációt  Clay Bavor készítette, hogy megmutassa, utasként mit látnánk egy-egy gép ablakából 11 ezer méter magasságban. Az első kép egy Boeing 747-es ablakából készült. Az utasszállító 550 mph (885 km/h) sebességgel halad. Az SR–71 Blackbird, a nagy hatótávolságú stratégiai felderítő repülőgép a hangsebesség háromszorosával repül. A New Horizons űrszonda pedig 58 ezer kilométert tesz meg egy óra alatt. Ezzel a sebességgel, ami a hangsebesség negyvenhétszerese, négy perc alatt érnénk New Yorkból Los Angelesbe.

Tovább
0

Itt a Visssza a jövőbe IV.A harmincadik évforduló riszeteleére kér rajongó elkészítette a trilógia röviditett változatatát. A sűrített változat követi az eredeti cselekmény fonalát. Ezt megnézve egyből kedvünk támad újranézni Robert Zemeckis kultuszfilmjét. Mind a hármat, természtesen.

Ne légy nyuszi, McFly!

Tovább
0

Ilyen egy ütközés 200 kilométer per órás sebességnélA következményeket nem nehéz hozzá képzelni: a kiszállásban tűzoltók segítenek a hidraulikus vágószerszámaikkal. Az ellenőrzött ütközéseket a Svájcban lévő Dynamic Test Centerben hajtották végre. Hogy neked már ne kelljen a hetesen.

Tovább
0

Légzsákteszt az udvaron - kell a dili!
Nem pontosan értjük, mi volt a terv,  de bolgár barátaink túltolták bulikát. Még ma is röhögnek.

A ksíérleti nyúl túlélte, nyugi. :D

Tovább
3

Távirányítású kerekes ülőke
Na tessék, ez a Bezzegapa. A kocsi alá azért nem engednénk be.

Tovább
4

Zombik ellen itt az új svájci bicskaPicture of Swiss Army Machete: Zombie Defense Multi-tool

Nagyon hiányzott az eddig modellekről a bozótvágó kés, a fogó, a csőkulcs és a bárd. Most már nem fog.

DSC00242.JPG

DSC00217.JPG

via instructables

Tovább
0

Bukfenc 40 emelet magasban - tériszonyosok ne kattintsanak!Orosz srácok szórakoznak Cseljanbiszkben egy negyven emeletes épület tetején. Ilja Bagejev és Olgacricket próbára teszik ügyességüket, bátorságukat és a mi tériszonyunkat.

A tenyerünkről ömlik a víz, de végignéztük. Többször is.

Bravo, tovarisi!

Tovább
0

Óriáshullám mossa el vízre bocsátás kíváncsiskodóitSzép és érdekes esemény egy hajó vízre bocsátása, érdemes megnézni a kikötőben, de lapozzuk el előtte a fizika tanköny vonatkozó részét.  Jönni fog egy nagy hullám. 

Tovább
2

Akadt egy kis problémaMegérkeztek a nyár ügyeletes idiótái. Hatalmas produkciók az eszetlenség jegyében. Komolyan gondolták? Mi volt a terv?

Tovább
8

Egy kicsit összezavarnak a srácokGravitáció és illúzió a terepük. 

Tovább
0

1912-es tudósítás a Titanic tragédiájáról
Az 1912-ben készített tudósítást az AP archívume hozta nyilvánosságra. A felvételek elején a hajó Southampton kikötőjében bukkan fel, később már a tengeren látható a  Titanic jéghegyek között, és a kapitány az ütközés előtt. Utána már a Titanic utrasainak mentésére indult Carpathiát láthatjuk, amint a túlélőkkel megérkezik New Yorkba. A szárazföldön készült közelképeken a megmentett személyzet és az utasok vannak. illetve a hozzátartozókat a hajótársaság, a Cruise Line irodájában ahol szeretteik sorsáról tájékoztatják őket.


forrás: Neatorama

 


Tovább
2

Ez lehet a pokol tornáca
Vagy ha nem ez, akkor ilyen lehet. Izlandi vulkánból kiömlő lávafolyam egy drónnal filmezve. Csodás.

Tovább
1

Ilyen tűzijátékot kérünk augusztus 20-ra!A létre alja lehetne a Gellérthegyen, a teteje meg a csillagos ég. A kormány kerítéspolitikájára ragyogó válasz lenne.

WTF There Is A New Type Of Firework Called The Sky Ladder And It's Beautiful

Kínai szakemberek készítették. Gratulálunk hozzá. Kérjük a receptet. 

WTF There Is A New Type Of Firework Called The Sky Ladder And It's Beautiful

Tovább
0

FB

Reblog

Reklám