Szülés az utcán, menekülő rab, lövöldözés és földönkívüliek a Google Street View képeinRussian guy chasing a bear.

The cast of Wayne's World?

Vannak, akik jelmezben várják a Street View autóit, vannak, akik meglepődnek, és akadnak olyanok, akik a pokolba kívánják az egész társaságot a felvétel készítésének időpontjában. Te hol voltál, amikor elment melletted a Street View?

The miracle of birth caught on Google Street View.

Just a tiger stalking humans in a parking lot.

Aliens discovered on Google Street View!

I wonder what the heck is going on here.

That guy isn't having a good day.

Epic timing, Google.

Cops making an arrest.

That's a hot looking van. Smoking hot in fact.

I don't think you should go down this road.

Looks like an escaped inmate to me.

Laser experiment?

Terrible bus driver caught in the act.

Shooting at the Google Street Car in Colombia.

BBQ gone bad.

További érdekes helyzetek itt.

Tovább
0

Becsapjuk a szemedet - 10 optikai illúzióEzzel kapcsolódunk és gratulálunk a tegnapi Kutatók Éjszakájához.

Éljen a Tudomány!

Tovább
0

A legnagyobb utasszállító erős oldalszélbenA németországi Düsseldorfban meglehetősen rossz időjárási körülmények között teszi la az A 380-at z Emirates légitársaság pilótája. A magyarok ilyenkor tapsolni kezdenek.

Tovább
0

Patkányos pizza, házhoz szállítássalSzálláshelyére indul ez a patkány egy szelet pizzával, ami háromszor nagyobb nála. Mindenki nyugodjon meg, nem Budapesten vették fel a videót. New York meg izguljon csak.

Tovább
0

Új kart nyomtattak egy kislánynakA készítő szeretett volna ott lenni, amikor Isabella megkapja a karját. Nem olyan mint az igazi, de a boldogsága nem kétséges.

A tervező a karját elveszítő Stephen Davis.

forrás: Boredpanda

Tovább
0

Dr. Agy: Magyarázzuk a menekültválságotHonnan jöttek? Miért menekülnek? Muszlim lesz Európa? Te félsz?

(Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának gyűjtést támogató tájékoztató  film.)

Tovább
4

A kacsázás világrekordja nem a Római parton született: 88-at pattant a kavicsÉs nem is mostanában. Csak elbambult a világ. Hihetetlen teljesítmény. Lehet gyakorolni.

Tovább
0

Ilyen lesz a legesleg hullámvasútNa ne bolondozzunk, már az animációt nézve is hányunk. Ránk aztán várhatnak a 2016-os ohio-i megnyitón. Tíz rekordot dönt meg a Valravn Birdseye: többek között ez lesz a leggyorsabb, a legmagasabb, legnagyobb zuhanást biztosító hullámvasút.

De ti menjetek, biztos nagy dili lesz.

Tovább
0

Ha nem megy ésszel, oldd meg erővel!A motorosokkal mindig csak a baj van: nem fért ki a parkolóból az olasz autós Sziciliában. Más cuccához nem nyúlunk, dudálni nyilván nem akart. Kirakta a verdát. Nagy taps.

We have take off: The man lifts the vehicle into the air and carries it a long way from the curb

Tovább
0

Ezt a szigetet jól megszórtákB-52-es bombázó tesz rendet. Félelmetes felvétel.

Tovább
0

Így éld túl a földrengést!
Földrengés szimulátoron gyakorolnak az emberek Dél-Koreában. Először  Richter-skála szerinti ötös, majd a hetes erősségű rengés jön. 

Tovább
0

Nem úri huncutság a tengeri betegségHajók a viharban - a tíz legjobb videó. Szerintünk ezeknél még a kapitány is fekve hányt.

Tovább
0

Folyékony tudomány: imádni fogja őket a gyerekTíz fantasztikus trükk a tudományos kísérletek kedvelőinek.

Tovább
1

Vetkőzni mindig kell!Nem mindegy, hogy miből bújik ki a NŐ. Így változott a fehérnemű divat az elmúlt száz évben, a gyönyörű Arianny Celeste előadásában. Ha ezt szegény Kisfrancia megérhette volna. :(

Tovább
0

Négy perc alatt New Yorkból Los Angelesbe: ennyire gyors a New Horizons űrszondaAz animációt  Clay Bavor készítette, hogy megmutassa, utasként mit látnánk egy-egy gép ablakából 11 ezer méter magasságban. Az első kép egy Boeing 747-es ablakából készült. Az utasszállító 550 mph (885 km/h) sebességgel halad. Az SR–71 Blackbird, a nagy hatótávolságú stratégiai felderítő repülőgép a hangsebesség háromszorosával repül. A New Horizons űrszonda pedig 58 ezer kilométert tesz meg egy óra alatt. Ezzel a sebességgel, ami a hangsebesség negyvenhétszerese, négy perc alatt érnénk New Yorkból Los Angelesbe.

Tovább
0

Itt a Visssza a jövőbe IV.A harmincadik évforduló riszeteleére kér rajongó elkészítette a trilógia röviditett változatatát. A sűrített változat követi az eredeti cselekmény fonalát. Ezt megnézve egyből kedvünk támad újranézni Robert Zemeckis kultuszfilmjét. Mind a hármat, természtesen.

Ne légy nyuszi, McFly!

Tovább
0

Ilyen egy ütközés 200 kilométer per órás sebességnélA következményeket nem nehéz hozzá képzelni: a kiszállásban tűzoltók segítenek a hidraulikus vágószerszámaikkal. Az ellenőrzött ütközéseket a Svájcban lévő Dynamic Test Centerben hajtották végre. Hogy neked már ne kelljen a hetesen.

Tovább
0

Légzsákteszt az udvaron - kell a dili!
Nem pontosan értjük, mi volt a terv,  de bolgár barátaink túltolták bulikát. Még ma is röhögnek.

A ksíérleti nyúl túlélte, nyugi. :D

Tovább
3

Távirányítású kerekes ülőke
Na tessék, ez a Bezzegapa. A kocsi alá azért nem engednénk be.

Tovább
4

Zombik ellen itt az új svájci bicskaPicture of Swiss Army Machete: Zombie Defense Multi-tool

Nagyon hiányzott az eddig modellekről a bozótvágó kés, a fogó, a csőkulcs és a bárd. Most már nem fog.

DSC00242.JPG

DSC00217.JPG

via instructables

Tovább
0

Bukfenc 40 emelet magasban - tériszonyosok ne kattintsanak!Orosz srácok szórakoznak Cseljanbiszkben egy negyven emeletes épület tetején. Ilja Bagejev és Olgacricket próbára teszik ügyességüket, bátorságukat és a mi tériszonyunkat.

A tenyerünkről ömlik a víz, de végignéztük. Többször is.

Bravo, tovarisi!

Tovább
0

Óriáshullám mossa el vízre bocsátás kíváncsiskodóitSzép és érdekes esemény egy hajó vízre bocsátása, érdemes megnézni a kikötőben, de lapozzuk el előtte a fizika tanköny vonatkozó részét.  Jönni fog egy nagy hullám. 

Tovább
2

Akadt egy kis problémaMegérkeztek a nyár ügyeletes idiótái. Hatalmas produkciók az eszetlenség jegyében. Komolyan gondolták? Mi volt a terv?

Tovább
8

Egy kicsit összezavarnak a srácokGravitáció és illúzió a terepük. 

Tovább
0

1912-es tudósítás a Titanic tragédiájáról
Az 1912-ben készített tudósítást az AP archívume hozta nyilvánosságra. A felvételek elején a hajó Southampton kikötőjében bukkan fel, később már a tengeren látható a  Titanic jéghegyek között, és a kapitány az ütközés előtt. Utána már a Titanic utrasainak mentésére indult Carpathiát láthatjuk, amint a túlélőkkel megérkezik New Yorkba. A szárazföldön készült közelképeken a megmentett személyzet és az utasok vannak. illetve a hozzátartozókat a hajótársaság, a Cruise Line irodájában ahol szeretteik sorsáról tájékoztatják őket.


forrás: Neatorama

 


Tovább
2

FB

Reblog

Reklám