Elkészült a rúzsozó robotA reggeli készülődés idejét rövidíti le ez a friss találmány, Simone Giertz lipstick robotja.  Némi finomítást még elbír a szerkezet, aminek nagyon várt elterjedése után sokkal kevesebb lesz a visszapillantó tükörben sminkelő bringa. Kösz, Simone!

robot rúzs smink Simone Giertz

via tastefullyoffensive

Tovább
0

Egy gyönyörű robbanás lökéshulláma teszi elviselhetővé a csütörtökötAz Állítólagos, Mítoszrombolós fiúk megmutatják hogy lapít ki a hatalmas acéllemezre rakott fél tonnányi robbanóanyag egy autót. 

Állítólag Mythbusters robbanás high speed

forrás: Sploid

Tovább
0

Nagyon várjuk a női wrestlingetBiztos népszerű lenne Magyarországon, ha a veresegyházi asszonykórus népviseletben csapna össze a kalocsai paprikafűző válogatottal. És persze legyen a bolíviaihoz hasonló aktív bíró.

wrestling nők bolívia la paz 3L2i1A

köszönjük, 3L2i1A (la paz)

Tovább
0

Hiánypótló sport a hóban úszáshó úszás Nagyon drukkolunk, hogy nálunk is meghonosodjon ez a sport.

Medence van, úszóink vannak, jöjjön a hóesés.

Tovább
0

A nyilvános pisilés illemtanaHa nem otthon dobod a sárgát, viselkedj nagyfiúként. Segítünk.

hugyozás pisilés etikett

via tastefullyoffensive

Tovább
0

Az oroszok elfoglaltak egy strandotorosz haditengerészet hadgyakorlat

Az orosz haditengerészet videójából kiderül, milyen egy igazi partraszállás egy hadgyakorlaton. Az Északi Flotta a Barents tengeren mutatta meg, ki a legény a gáton.

A Sploid meg nekünk. Szpasziba.

Tovább
0

Negyven wattos lézerpuska, gyors tojáspucolás, extrém bringa és a mérőszalag csodáiA tavalyi év, 2015 tíz legnézettebb vírusvideója a Rumble listáján.

Tovább
0

A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember - tartja a bölcs mondástruck fahíd utánfutó Brazilia

De csak egy nem túl nagy összeget mernénk feltenni arra, hogy a kéttonnás terepjáró átér-e a folyó túlsó partjára. Állod a fogadást? Piranhák vannak a vízben? Nem túl hideg? 

Tovább
0

Mi történik, ha a kólába fehérítőt keversz?Az őrült orosz hacker is kíváncsi volt a kísérlet eredményére. Megcsinálta, hogy neked már ne kelljen. Kösz, Sploid.

Coca-cola Bleach fehérítő crazy russian hacker

Tovább
0

Nyilván mindenki halálra feszült már a karácsonyi őrületbenLazításként: ennél mindenkinek csak jobbat kívánunk.

karácsony fail

Tovább
0

Vízre tették Ralph Johnsont (DDG 214)Az Arleigh Burke osztályú romboló az Egyesült Államok haditengerészetének legújabb darabja, avatása 2016-ban várható. A most vízre bocsátott hajó az  egyik legnagyobb és legjobban felfegyverzett irányított rakéta-romboló osztály tagja. A gyártó cég roppant informatív sajtóközleménye itt olvasható.

Ralph Johnson romboló hajó

via

Tovább
0

Hiánypótló találmány: itt a kétéltű motorNem kérdés, hogy jövőre ilyennel járunk munkába Gyömrőről Budára. 

A hídon persze. 

motor kétéltű Biski

Tovább
0

Ez fájt!A Fail Army kidobta 2015 legnagyobb bukásait, bénázásait. A coelho-i bölcssségektől, magyar mondásoktól, és okoskodástól ezúttal megkímélünk mindenkit. 

fail

Marad a kárörvendő negyedóra nevetés.

Tovább
0

Nem adta kiNem tudjuk, mire gondolt a kamion vezetője, és azt sem, hogy elvakítottte-e valami, amikor a piros jelzés ellenére behajtott a vasúti átjáróba. Hiszed vagy sem, senki sem sérült meg.

Az anyagi kár nyilván jelentős.

Frýdek-Místek Csehország baleset

Tovább
0

LEGO repülőgéphordozó-hajóLélegzetelállító time-lapse videó rengeteg adattal megspékelve a Prince of Wales repülőgép-hordozó készülésének néhány fázisáról. A Queen Elizabeth-osztályú hordozó újabb darabját, a hajó agyának számító elülső tornyát áprilisban tették hajóra és szállították Glasgow-tól 70 km-re levő Rosythba. Ott pattintották össze a többi egységgel - mint két pici legót. :)

Prince of Wales repülőgéphordozó sploid

 A Brit Királyi Haditengerészet legnagyobb hajóival a tengeri tesztek 2016 kezdődnek el.

forrás: Sploid

még több érdekesség a haditechnikai kerekasztalon.

Tovább
0

Ilyen egy vízre bocsátásFantasztikus látvány a Grönland cementszállító hajó vízre bocsátásása október 31-én a hollandiai Westerbroekban. A hivatalos kommüniké szerint az új hajó megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak. 

A tengeren át érkezett a videó, azért ért ilyen lassan ide. Köszönjük, Sploid.

hajó vízre szállás hollandia

Tovább
0

A metálrészeg Mikulások már melegítenek - színpadra!
The Ultimate Drunk Santa Claus Fails Supercut by worldwideinterweb

Lássuk az elmúlt évek legnagyobb bénázásait. A gyerekek azóta is rosszakat álmodnak és sírva ébrednek. De legalább van bizonyíték a Mikulás létezésére. Oroszoknál Télapó. Gyed máróz.

Mikulás bénázás részeg bitlisz

Tovább
0

Akikre büszkék vagyunkEgy csomó emberpróbáló mutatvány novemberből. Néhány láttán elismerően bologattunk. Te is megteheted. Az sokkal könnyebb. :)

Tovább
0

Belecsapott a villámValóban ez történik, amikor egy autóba belecsap a villám, mint ezen az ausztráliai Melbourne-ben készített videón? Megy tovább, mintha mi sem történt volna? Vagy csak egy jó reklám az egész?

villám minden reklám

forrás: Sploid

Tovább
0

Világrekord széditő mélység fölött -tériszony, helló500 méteres magasságban sétált Théo Sanson a Utah sivatag két sziklája, között kifeszített kötélen. Ennyire távol lenni mindentől egészen fantasztikus teljesítmény.

A táj csodás, a zene klasszikus. Jó szórakozás, izzadó tenyerek, és nedves talpak.

forrás: Gizmodo

Tovább
0

Óvatosan a konyhában: éles kések nappalaAkkor most beszélgessünk a késekről. Az éles késekről. Vagy inkább a kemény paradicsomról és a gyáva szivacsról?

forrás: Sploid

Tovább
0

Golyózápor: leküzdi az akadálytEgy teljes tárat ürít a ballisztikus gélből készült bábuba a fiatalember. Biztos kézzel tartja a fegyvert, durva munkát végeznek a becsapódó lövedékek. Rémísztő.

forrás: Sploid

Tovább
0

UFO-t láttak Kalifornia fölöttMissile launch over San Francisco from Justin Majeczky on Vimeo.

Mindenki lenyugodhat, az USA haditengerészete elismerte, hogy a USS Kentucky hadihajóról lőttek ki egy Trident II tipusú rakétát.

A fimet készítők a Golden Gate hídról akartak time-lapse videót készíteni, amikor feltűnt a rakéta. Így sem lett rossz a felvétel. 

Tovább
0

Sokkoló videó egy mozgólépcső balesetrőlAz oroszországi felvételen látszik, hogy a gyerek a mozgólépcső gumikorlátjával játszik. A baleset után a rokona megpróbálja elkapni, de kicsúszik a gyerek a kezéből. Szerencsére megúszta súlyos sérülések nélkül a két emeletnyi zuhanást. 

Tovább
0

Így élheted túl a lift leszakadásátRitka baleset a lifttel együtt lezuhanás., de ezért jöjjön egy kis segítség a tragédia elhárításához. 

És még mindig ott van a lépcső. Azt mondják, az nagyon egészséges.

Tovább
0

FB

Reblog