Ne nyalogass fagyott vasat!Csak ezért nevethetünk, mert ezeket mi magunk is végig csináltuk. Na jó, bennünket nem rúgott bele az jeges vízbe az állatkerti dolgozó. Minket azzal fárasztottak, hogy semmi baj, katonadolog.

Na éppen ez az. Hagyjál már a katonáskodással.

gyerek eszetlenkedés katonadolog

Tovább
0

Elkészült a rúzsozó robotA reggeli készülődés idejét rövidíti le ez a friss találmány, Simone Giertz lipstick robotja.  Némi finomítást még elbír a szerkezet, aminek nagyon várt elterjedése után sokkal kevesebb lesz a visszapillantó tükörben sminkelő bringa. Kösz, Simone!

robot rúzs smink Simone Giertz

via tastefullyoffensive

Tovább
0

Egy gyönyörű robbanás lökéshulláma teszi elviselhetővé a csütörtökötAz Állítólagos, Mítoszrombolós fiúk megmutatják hogy lapít ki a hatalmas acéllemezre rakott fél tonnányi robbanóanyag egy autót. 

Állítólag Mythbusters robbanás high speed

forrás: Sploid

Tovább
0

Nagyon várjuk a női wrestlingetBiztos népszerű lenne Magyarországon, ha a veresegyházi asszonykórus népviseletben csapna össze a kalocsai paprikafűző válogatottal. És persze legyen a bolíviaihoz hasonló aktív bíró.

wrestling nők bolívia la paz 3L2i1A

köszönjük, 3L2i1A (la paz)

Tovább
0

Hiánypótló sport a hóban úszáshó úszás Nagyon drukkolunk, hogy nálunk is meghonosodjon ez a sport.

Medence van, úszóink vannak, jöjjön a hóesés.

Tovább
0

A nyilvános pisilés illemtanaHa nem otthon dobod a sárgát, viselkedj nagyfiúként. Segítünk.

hugyozás pisilés etikett

via tastefullyoffensive

Tovább
0

Az oroszok elfoglaltak egy strandotorosz haditengerészet hadgyakorlat

Az orosz haditengerészet videójából kiderül, milyen egy igazi partraszállás egy hadgyakorlaton. Az Északi Flotta a Barents tengeren mutatta meg, ki a legény a gáton.

A Sploid meg nekünk. Szpasziba.

Tovább
0

Negyven wattos lézerpuska, gyors tojáspucolás, extrém bringa és a mérőszalag csodáiA tavalyi év, 2015 tíz legnézettebb vírusvideója a Rumble listáján.

Tovább
0

A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember - tartja a bölcs mondástruck fahíd utánfutó Brazilia

De csak egy nem túl nagy összeget mernénk feltenni arra, hogy a kéttonnás terepjáró átér-e a folyó túlsó partjára. Állod a fogadást? Piranhák vannak a vízben? Nem túl hideg? 

Tovább
0

Mi történik, ha a kólába fehérítőt keversz?Az őrült orosz hacker is kíváncsi volt a kísérlet eredményére. Megcsinálta, hogy neked már ne kelljen. Kösz, Sploid.

Coca-cola Bleach fehérítő crazy russian hacker

Tovább
0

Nyilván mindenki halálra feszült már a karácsonyi őrületbenLazításként: ennél mindenkinek csak jobbat kívánunk.

karácsony fail

Tovább
0

Vízre tették Ralph Johnsont (DDG 214)Az Arleigh Burke osztályú romboló az Egyesült Államok haditengerészetének legújabb darabja, avatása 2016-ban várható. A most vízre bocsátott hajó az  egyik legnagyobb és legjobban felfegyverzett irányított rakéta-romboló osztály tagja. A gyártó cég roppant informatív sajtóközleménye itt olvasható.

Ralph Johnson romboló hajó

via

Tovább
0

Hiánypótló találmány: itt a kétéltű motorNem kérdés, hogy jövőre ilyennel járunk munkába Gyömrőről Budára. 

A hídon persze. 

motor kétéltű Biski

Tovább
0

Ez fájt!A Fail Army kidobta 2015 legnagyobb bukásait, bénázásait. A coelho-i bölcssségektől, magyar mondásoktól, és okoskodástól ezúttal megkímélünk mindenkit. 

fail

Marad a kárörvendő negyedóra nevetés.

Tovább
0

Nem adta kiNem tudjuk, mire gondolt a kamion vezetője, és azt sem, hogy elvakítottte-e valami, amikor a piros jelzés ellenére behajtott a vasúti átjáróba. Hiszed vagy sem, senki sem sérült meg.

Az anyagi kár nyilván jelentős.

Frýdek-Místek Csehország baleset

Tovább
0

LEGO repülőgéphordozó-hajóLélegzetelállító time-lapse videó rengeteg adattal megspékelve a Prince of Wales repülőgép-hordozó készülésének néhány fázisáról. A Queen Elizabeth-osztályú hordozó újabb darabját, a hajó agyának számító elülső tornyát áprilisban tették hajóra és szállították Glasgow-tól 70 km-re levő Rosythba. Ott pattintották össze a többi egységgel - mint két pici legót. :)

Prince of Wales repülőgéphordozó sploid

 A Brit Királyi Haditengerészet legnagyobb hajóival a tengeri tesztek 2016 kezdődnek el.

forrás: Sploid

még több érdekesség a haditechnikai kerekasztalon.

Tovább
0

Ilyen egy vízre bocsátásFantasztikus látvány a Grönland cementszállító hajó vízre bocsátásása október 31-én a hollandiai Westerbroekban. A hivatalos kommüniké szerint az új hajó megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak. 

A tengeren át érkezett a videó, azért ért ilyen lassan ide. Köszönjük, Sploid.

hajó vízre szállás hollandia

Tovább
0

A metálrészeg Mikulások már melegítenek - színpadra!
The Ultimate Drunk Santa Claus Fails Supercut by worldwideinterweb

Lássuk az elmúlt évek legnagyobb bénázásait. A gyerekek azóta is rosszakat álmodnak és sírva ébrednek. De legalább van bizonyíték a Mikulás létezésére. Oroszoknál Télapó. Gyed máróz.

Mikulás bénázás részeg bitlisz

Tovább
0

Akikre büszkék vagyunkEgy csomó emberpróbáló mutatvány novemberből. Néhány láttán elismerően bologattunk. Te is megteheted. Az sokkal könnyebb. :)

Tovább
0

Belecsapott a villámValóban ez történik, amikor egy autóba belecsap a villám, mint ezen az ausztráliai Melbourne-ben készített videón? Megy tovább, mintha mi sem történt volna? Vagy csak egy jó reklám az egész?

villám minden reklám

forrás: Sploid

Tovább
0

Világrekord széditő mélység fölött -tériszony, helló500 méteres magasságban sétált Théo Sanson a Utah sivatag két sziklája, között kifeszített kötélen. Ennyire távol lenni mindentől egészen fantasztikus teljesítmény.

A táj csodás, a zene klasszikus. Jó szórakozás, izzadó tenyerek, és nedves talpak.

forrás: Gizmodo

Tovább
0

Óvatosan a konyhában: éles kések nappalaAkkor most beszélgessünk a késekről. Az éles késekről. Vagy inkább a kemény paradicsomról és a gyáva szivacsról?

forrás: Sploid

Tovább
0

Golyózápor: leküzdi az akadálytEgy teljes tárat ürít a ballisztikus gélből készült bábuba a fiatalember. Biztos kézzel tartja a fegyvert, durva munkát végeznek a becsapódó lövedékek. Rémísztő.

forrás: Sploid

Tovább
0

UFO-t láttak Kalifornia fölöttMissile launch over San Francisco from Justin Majeczky on Vimeo.

Mindenki lenyugodhat, az USA haditengerészete elismerte, hogy a USS Kentucky hadihajóról lőttek ki egy Trident II tipusú rakétát.

A fimet készítők a Golden Gate hídról akartak time-lapse videót készíteni, amikor feltűnt a rakéta. Így sem lett rossz a felvétel. 

Tovább
0

Sokkoló videó egy mozgólépcső balesetrőlAz oroszországi felvételen látszik, hogy a gyerek a mozgólépcső gumikorlátjával játszik. A baleset után a rokona megpróbálja elkapni, de kicsúszik a gyerek a kezéből. Szerencsére megúszta súlyos sérülések nélkül a két emeletnyi zuhanást. 

Tovább
0

FB

Reblog