Mi történik, ha a kólába fehérítőt keversz?Az őrült orosz hacker is kíváncsi volt a kísérlet eredményére. Megcsinálta, hogy neked már ne kelljen. Kösz, Sploid.

Coca-cola Bleach fehérítő crazy russian hacker

Tovább
0

Nyilván mindenki halálra feszült már a karácsonyi őrületbenLazításként: ennél mindenkinek csak jobbat kívánunk.

karácsony fail

Tovább
0

Vízre tették Ralph Johnsont (DDG 214)Az Arleigh Burke osztályú romboló az Egyesült Államok haditengerészetének legújabb darabja, avatása 2016-ban várható. A most vízre bocsátott hajó az  egyik legnagyobb és legjobban felfegyverzett irányított rakéta-romboló osztály tagja. A gyártó cég roppant informatív sajtóközleménye itt olvasható.

Ralph Johnson romboló hajó

via

Tovább
0

Hiánypótló találmány: itt a kétéltű motorNem kérdés, hogy jövőre ilyennel járunk munkába Gyömrőről Budára. 

A hídon persze. 

motor kétéltű Biski

Tovább
0

Ez fájt!A Fail Army kidobta 2015 legnagyobb bukásait, bénázásait. A coelho-i bölcssségektől, magyar mondásoktól, és okoskodástól ezúttal megkímélünk mindenkit. 

fail

Marad a kárörvendő negyedóra nevetés.

Tovább
0

Nem adta kiNem tudjuk, mire gondolt a kamion vezetője, és azt sem, hogy elvakítottte-e valami, amikor a piros jelzés ellenére behajtott a vasúti átjáróba. Hiszed vagy sem, senki sem sérült meg.

Az anyagi kár nyilván jelentős.

Frýdek-Místek Csehország baleset

Tovább
0

LEGO repülőgéphordozó-hajóLélegzetelállító time-lapse videó rengeteg adattal megspékelve a Prince of Wales repülőgép-hordozó készülésének néhány fázisáról. A Queen Elizabeth-osztályú hordozó újabb darabját, a hajó agyának számító elülső tornyát áprilisban tették hajóra és szállították Glasgow-tól 70 km-re levő Rosythba. Ott pattintották össze a többi egységgel - mint két pici legót. :)

Prince of Wales repülőgéphordozó sploid

 A Brit Királyi Haditengerészet legnagyobb hajóival a tengeri tesztek 2016 kezdődnek el.

forrás: Sploid

még több érdekesség a haditechnikai kerekasztalon.

Tovább
0

Ilyen egy vízre bocsátásFantasztikus látvány a Grönland cementszállító hajó vízre bocsátásása október 31-én a hollandiai Westerbroekban. A hivatalos kommüniké szerint az új hajó megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak. 

A tengeren át érkezett a videó, azért ért ilyen lassan ide. Köszönjük, Sploid.

hajó vízre szállás hollandia

Tovább
0

A metálrészeg Mikulások már melegítenek - színpadra!
The Ultimate Drunk Santa Claus Fails Supercut by worldwideinterweb

Lássuk az elmúlt évek legnagyobb bénázásait. A gyerekek azóta is rosszakat álmodnak és sírva ébrednek. De legalább van bizonyíték a Mikulás létezésére. Oroszoknál Télapó. Gyed máróz.

Mikulás bénázás részeg bitlisz

Tovább
0

Akikre büszkék vagyunkEgy csomó emberpróbáló mutatvány novemberből. Néhány láttán elismerően bologattunk. Te is megteheted. Az sokkal könnyebb. :)

Tovább
0

Belecsapott a villámValóban ez történik, amikor egy autóba belecsap a villám, mint ezen az ausztráliai Melbourne-ben készített videón? Megy tovább, mintha mi sem történt volna? Vagy csak egy jó reklám az egész?

villám minden reklám

forrás: Sploid

Tovább
0

Világrekord széditő mélység fölött -tériszony, helló500 méteres magasságban sétált Théo Sanson a Utah sivatag két sziklája, között kifeszített kötélen. Ennyire távol lenni mindentől egészen fantasztikus teljesítmény.

A táj csodás, a zene klasszikus. Jó szórakozás, izzadó tenyerek, és nedves talpak.

forrás: Gizmodo

Tovább
0

Óvatosan a konyhában: éles kések nappalaAkkor most beszélgessünk a késekről. Az éles késekről. Vagy inkább a kemény paradicsomról és a gyáva szivacsról?

forrás: Sploid

Tovább
0

Golyózápor: leküzdi az akadálytEgy teljes tárat ürít a ballisztikus gélből készült bábuba a fiatalember. Biztos kézzel tartja a fegyvert, durva munkát végeznek a becsapódó lövedékek. Rémísztő.

forrás: Sploid

Tovább
0

UFO-t láttak Kalifornia fölöttMissile launch over San Francisco from Justin Majeczky on Vimeo.

Mindenki lenyugodhat, az USA haditengerészete elismerte, hogy a USS Kentucky hadihajóról lőttek ki egy Trident II tipusú rakétát.

A fimet készítők a Golden Gate hídról akartak time-lapse videót készíteni, amikor feltűnt a rakéta. Így sem lett rossz a felvétel. 

Tovább
0

Sokkoló videó egy mozgólépcső balesetrőlAz oroszországi felvételen látszik, hogy a gyerek a mozgólépcső gumikorlátjával játszik. A baleset után a rokona megpróbálja elkapni, de kicsúszik a gyerek a kezéből. Szerencsére megúszta súlyos sérülések nélkül a két emeletnyi zuhanást. 

Tovább
0

Így élheted túl a lift leszakadásátRitka baleset a lifttel együtt lezuhanás., de ezért jöjjön egy kis segítség a tragédia elhárításához. 

És még mindig ott van a lépcső. Azt mondják, az nagyon egészséges.

Tovább
0

Beugrott a bálna tornaterembeTényleg 3D bemutató volt az iskolában, vagy csak egy jól összerakott trükk az egész, vagy egy start-up remekbe szabott kampánya. 

Megoszlanak a vélemények a felvétel eredetiségéről.

Nyilván hülyeség, hiszen hogy kerül egy bálna a suli padlója alá.

Tovább
0

Holtodig-holtomiglan: 2015 legnagyobb esküvői bénázásaiPedig még csak október van. Gondold meg jól, hiányzik-e ez neked?

Életed egyik legfontosabb eseménye is kínos röhögésbe fulladhat egy fotós, vagy egy vendég miatt. 

Hagyd a fenébe az egészet. Nem a papír számít.

Ps: Úgyis elválik mindenki.

Tovább
0

Tegyék meg tétjeiket!Mi lesz a vége ennek az őrületnek a kereszteződésben? Átér a gyalogos? És hogy készült a film? 

Megannyi kérdés.

Tovább
0

Vigyázz, hosszú szerelvény! Nagyon hosszú!A kanadai Fort McMurray-nél vette videóra egy fej ezt a kamiont. Mint kiderült, nem csak nagyon hosszú, hanem iszonyatosan nehéz is a szállítmány: 946 tonna a rakomány súlya.

946 k......tt tonna. Hihetetlen. 

Tovább
0

Tojás a folyékony nitrogénbenNem tudod, hogy mi lesz vele?

Kipróbálták, hogy neked már ne kelljen.

Tovább
0

Indiana Jones gyorstalpaló - a trilógia másfél percbenA Burger Fiction elkészítette az első három rész kivonatát 90 máspdpercbe sűrítve. Olvasónapló, ha eddig kihagytad volna a filmművészet eme fontos darabját.

Tovább
0

Finoman leteszi a Gripent a svéd pilóta
Egy finn országúton. Hadgyakorlatot tartottak. Elég menő.

És szerencsére Aki Kaurismäki sem jött szembe a modern autójával Matti Pellonpää társaságában. Biztos szerették volna ezt a jelenetet.

Tovább
0

Gyerek a hetedik emeleti ablakbanNem fél annyira, mint az aki szemből felveszi mobillal.

Tovább
0

FB

Reblog

Reklám